3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Ontstoppingsbedrijf Geldrop

Wij beëindigen al uw verstoppingen!

Ontstoppingsbedrijf Geldrop

Ontstoppingsbedrijf Geldrop? Loopt het water in de wastafel niet meer goed weg of staat u regelmatig tot uw enkels in het water omdat het doucheputje overstroomt? Dan is de kans groot dat er ergens een verstopping zit. Onze ontstoppers staan 24/7 voor u klaar om uw verstopping te verhelpen.

Het maakt niet uit wat voor verstopping u heeft. Ontstoppingsbedrijf Geldrop kan elke verstopping verhelpen. Wij kunnen alles wat op het riool aangesloten is ontstoppen. Daarnaast helpen wij u graag bij een leidingbreuk, verzakking, rioolinspectie of rioolvervanging.

Wilt u geholpen worden door Ontstoppingsbedrijf Geldrop? Bel dan gerust voor een afspraak naar 040 218 21 25.

Werkgebied Ontstoppingsbedrijf Geldrop

Het werkgebied van Ontstoppingsbedrijf Geldrop is geheel Geldrop en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij komen zo snel mogelijk naar u toe om uw verstopping te ontstoppen.

Wilt u een loodgieter van Ontstoppingsdienst Geldrop inschakelen? Bel dan gerust voor een afspraak naar 040 218 21 25.

Werkzaamheden Ontstoppingsbedrijf Geldrop

Ontstoppingsbedrijf Geldrop helpt u graag met alle mogelijke problemen aan uw riool. Hieronder vallen: verstoppingen, leidingbreuken, verzakkingen, rioolinspecties of rioolvervangingen.

Dus het maakt niet uit of u een verstopping heeft in de afvoer van de de wc, de douche, of de gootsteen. Wij komen zo snel mogelijk en lossen het vakkundig voor u op. Indien gewenst kunnen wij de afvoeren ook doorspuiten met hoge druk zodat de leidingen en het riool weer mooi schoon zijn. Dan weet u zeker dat u geen last meer heeft van vervelende verstoppingen.

Heeft u de hulp van een ervaren vakman nodig? Of wilt u uw afvoeren preventief laten doorspuiten? Neem dan gerust contact op via 040 218 21 25.

Spoed

Een verstopping komt vaak op de meest onhandige momenten. Denk bijvoorbeeld aan een wc verstopping op het moment dat u uw verjaardag aan het vieren bent en er dus veel visite is die de wc nog moeten gebruiken. Op zo’n moment wil je dat de verstopping met spoed opgelost wordt.

Riool Ontstoppen Geldrop staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om verstoppingen met spoed te verhelpen. Dus bent u met spoed op zoek naar een Ontstoppingsbedrijf in Geldrop? Bel dan snel op 040 218 21 25.

Hardnekkige verstoppingen

Hardnekkige verstoppingen zijn vrijwel niet zelf op te lossen omdat het probleem te complex is. Hier moet dan professionele apparatuur voor gebruikt worden. Ontstoppingsbedrijf Geldrop beschikt over alle benodigde apparatuur en helpt u graag.

Heeft u vaker last van verstoppingen? Dan is het aan te raden om uw afvoeren eens te laten inspecteren met behulp van een camera. Wellicht dat er iets mankeert aan de afvoer of de riolering waardoor er steeds een blokkade ontstaat.

Heeft u een hardnekkige verstopping? En wilt u hiervoor de hulp van Riool Ontstoppen Geldrop inschakelen? Bel dan naar 040 218 21 25.

Ontstoppingsbedrijf Geldrop met betaalbare tarieven

Ontstoppingsbedrijf Geldrop levert kwaliteit tegen vaste betaalbare tarieven. Daarnaast berekenen wij geen voorrijkosten. Wij maken op locatie altijd eerst een prijsopgave met de benodigde werkzaamheden en de daarbij behorende kosten.

De werkzaamheden worden pas gestart zodra u akkoord bent met de prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en heeft u geen vervelende financiële verrassingen achteraf.

Wilt u de hulp van Onstoppingsbedrijf Geldrop inschakelen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers via 040 218 21 25.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Geldrop helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Geldrop? Riool Ontstoppen Geldrop staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Geldrop.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Geldrop? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Geldrop!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Geldrop

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Geldrop?

Wanneer u last heeft van een verstopping in uw riool, afvoer, wc of gootsteen kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Geldrop via 040 218 21 25. Wij helpen u graag van uw verstopping af!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

U kunt uw afspraak annuleren door, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 040 218 21 25

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Onze telefoniste spreekt een tijdblok met u af. U kunt dus verwachten dat onze monteur binnen dit tijdsbestek bij u is.

Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Elke verstopping is anders. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag. 

Omdat elke klus anders is zal de monteur vooraf op locatie een inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Geldrop?

De prijzen van Riool Ontstoppen Geldrop zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Het kan een keer voorkomen dat een verstopping na verloop van tijd terugkomt. Gebeurt dit binnen 3 maanden na de ontstopping?

Geen probleem. Riool Ontstoppen Geldrop komt dit gratis voor je oplossen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Geldrop?

Ontstoppingsdienst Geldrop ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Geldrop verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

De Ontstoppingsdienst uit Geldrop helpt u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Ook wanneer uw riool vervangen moet worden kunt u Ontstoppingsdienst Geldrop bereiken.

Wilt u de hulp van Ontstoppingsdienst Geldrop inschakelen? Neem gerust contact op via 040 218 21 25.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
We zijn werkzaam in Geldrop en omstreken. Waar u ook woont in Geldrop, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in het centrum, Thamerdal, Zuidelwaard, Legmeer, Meerwijk, Amsteldijk of de kwakel. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 040 218 21 25 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Geldrop zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

In veel gevallen is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen. Denk hierbij aan het gebruik van een ontstoppingsveer, een plopper, zuiveringszout of een hogedrukreiniger.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen. Als dit het geval is komen wij graag uw riool ontstoppen. Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Geldrop op 040 218 21 25.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Iedere verstopping in de afvoer is weer anders. Wij kunnen hier dus geen éénduidig antwoord opgeven. Erg belangrijk is de oorzaak van de verstopte afvoer.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Wilt u een afspraak maken met Riool Ontstoppen Geldrop? Neem gerust contact op via 040 218 21 25.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Het is erg vervelend wanneer uw wc verstopt zit. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Kunnen wij jou helpen met uw verstopte wc? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Geldrop op 040 218 21 25.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Geldrop was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

Voetbalvereniging Geldrop

Riool Ontstoppen Geldrop is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

Rooms-Katholieke Basisschool St Jozef

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Geldrop.

Esther

Anna Ouderenzorg

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Geldrop is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button